Kinnehim Open Pairs succesvol verlopen.

Gisteren, zaterdag 19 september 2020, werd onder ideale weersomstandigheden het Kinnehim Open Pairs toernooi gespeeld. Liefst 14 teams hadden zich ingeschreven en het bleek dat de spelers er zin in hadden.

Na een openingswoord van onze voorzitter, Rita Klasen, werd er op het scherp van de snede gespeeld, zeer aantrekkelijke wedstrijden met een verrassend verloop en uitslagen die menigeen verrasten.

Na de eerste wedstrijd van 10 ends stond er een uitgebreide lunch klaar, waar een ieder zich tegoed aan deed, het aanbod was voor elk wat wils. Onder de lunch werd er gezellig bijgepraat, alles kon buiten gebeuren door het fijne weer, op 1,5 meter afstand en buiten, kortom, het zat al met al goed mee.

Na de lunch volgden nog 2 wedstrijden van elk 10 ends, een herhaling van voor de pauze, mooie situaties, verrassende uitslagen.

Rita Klasen benoemde bij de prijsuitreiking de fantastische houding van alle spelers in deze coronatijd, dit maakt het dan ook nu mogelijk een dergelijk toernooi te organiseren.

De einduitslag was dus als volgt:

voor de poedelprijs, recent ingevoerd, kwamen in aanmerking Tineke Gerritsen van Ons Kinnehim en Cees Boertje van BC Slingerland. Zij waren  ingevallen voor een team uit Haarlem Noord, dat wegens verkoudheid had afgehaakt.  De spelers kenden elkaar nog niet, niettemin hadden zij een fantastisch gezellige dag met elkaar;

op plaats 3 eindigden Jan Reinders en Saskia Schaft van BC Almere, op plaats 2 Elly en Jan Dolieslager en de kampioenen waren Michel Weerdenburg, die dit keer speelde met Jan Hogeboom, beiden van BCO, ( alhoewel Michel heel vaak op onze baan is te vinden bij het vrije spelen!)

Al met al een bijzonder geslaagde dag, mede dankzij de vrijwilligers en de fantastische verwerking van de cijfertjes door Ingrid de Jong.

Een dag om met genoegen op terug te kijken.

Bestuur LBKB Ons Kinnehim

Reactie Tineke Gerritsen:

Na op vrijdagmiddag laat door Betty gevraagd te zijn om zaterdag te spelen, met een voor mij op dat ogenblik onbekend persoon, heb ik een leuke dag gehad. Gezellig gespeeld met Cees. En ja, ik kan niet anders zeggen dat het goed georganiseerd was. Dank aan alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

PS: de foto’s van deze wedstrijd staan op de pagina Foto’s onder de kop Ons Kinnehim Open Pairs 2020.

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder