Toernooien

Planning toernooien 2023

Klik hier voor de agenda van 2023 met evenementen en toernooien van Ons Kinnehim en de NK’s

planning toernooien 2022

Klik hier voor de aangepaste agenda van 2022 met evenementen van Ons Kinnehim en de NK’s

Australian Pairs toernooi zaterdag 26 juni 2021 groot succes

Door alle coronamaatregelen heen waagden we het toch een toernooi te organiseren met alle restricties, die al op de baan tijdens het spelen prima werden opgevolgd door onze leden.

En dat toernooi vond j.l. zaterdag plaats. Gingen we uit van 12 teams, binnen no time was het volgeboekt en hebben we de deelnemerslijst uitgebreid naar 16 teams, immers met 8 speelbanen toch wel verantwoord.

Ook was het terras aangepast met extra zitplaatsen, kortom het zag er gezellig uit. Het weer was ons goed gezind, het was droog en zowaar ook het zonnetje liet zich zo nu en dan zien, kortom lekker speelweer. De wedstrijden waren van een zeer hoog niveau, er werd gespeeld op het scherp van de snede, tijdens de pauzes werd er gezellig gebabbeld en de uitgebreide lunch viel weer in zeer goede smaak.

De 3 beste teams werden verrast met een gezellig bloemetje voor in de tuin of op het balkon.
De bloemetjes gingen naar:

1. Jan en Elly Dolieslager
2. Jan Sinnema en Ida Andreas
3. Michel Weerdenburg en Maus van Tol.

Voor de volledige uitslag: klik hier.

Kortom, een dag om leuk op terug te kijken, met heel veel dank aan de vrijwilligers, die deze dag mogelijk maakten.

Bestuur Ons Kinnehim

Overige foto’s zijn te bekijken onder het menu-item Foto’s

Reactie Tineke Gerritsen:

Tja, wat zou het weer gaan doen vandaag?
Het begon niet zonnig maar voor de  start beloofde Ingrid ons de zon. Deze kwam dan ook. Het werd zelfs benauwd warm.
Voor de organisatie was de grote opkomst heel fijn. Er werd gezellig of fanatiek gebowld en uiteraard tussen de wedstrijden door gezellig gebabbeld.
De lunch was weer fantastisch verzorgd alsmede ook de bezetting achter de bar. Al met al een geslaagde dag.
Ik wil hierbij alle vrijwilligers bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.
Tineke

Verenigingsdag 2020 groot succes.

Vandaag, 25 juli 2020, hebben wij onze eerste verenigingsdag van dit seizoen gehouden. Helaas door de coronaregels was het niet mogelijk deze eerder te organiseren.
Het leek wel of de bowlsspelers en -sters hierop met smart hadden gewacht, eindelijk weer eens met elkaar wedijveren of ze het spelen nog niet hadden verleerd!
Binnen de kortste keren hadden zich 16 teams ingeschreven, onze eigen spelers en spelers, die tegenwoordig op zaterdagmorgen onze baan aandoen, en dat zijn spelers uit o.a. Oud Beijerland, Rotterdam, Drachten, Almere en Heerhugowaard.
32 spelers, verdeeld over de 8 banen, die vanaf begin juli weer bespeeld mochten worden, gingen de strijd met elkaar aan in de vorm van een Australian Pairs competitie.

Helaas, onder minder prettige weersomstandigheden werd de 1e wedstrijd gespeeld, maar daarna konden de spelers aanschuiven bij een lunch buffet, waar een ieder zich aan tegoed deed. Hierna volgden nog 2 wedstrijden van 1 1/2 uur, zodat we om half vijf de uitslag bekend konden maken en wat leuk, dat onze voorzitter Rita, ook al in de ochtend aanwezig, dit kwam doen. De gehele stand werd door Rita genoemd, echter de beste 3 teams waren als volgt: op de 3e plaats eindigde het team Elly Dolieslager en Jan Dolieslager, op de 2e plaats Els Tanis en Frans Poeltuyn en op de 1e plaats Jan Reinders en Saskia Schaft. Zij werden allen beloond met een leuke versnapering. Voor de volledige uitslag: zie hieronder.

De wedstrijdleiding was in zeer goede handen van Ingrid de Jong, die het stokje heeft overgenomen van Wouter Meyboom, die deze dag zijn assistentie nog verleende.
Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag, met een reuze fijne sfeer op en rondom de baan. Voor herhaling vatbaar!

Rita Schrijber