Toernooien

planning toernooien en evenementen 2024

Klik hier voor de agenda van 2024 met evenementen en toernooien van Ons Kinnehim

Voor de NK’s: zie de site van de NIOBB.

Ons kinnehim triples zaterdag 19 augustus 2023 succesvol toernooi

Onder goede weersomstandigheden traden 10 teams aan voor ons Ons Kinnehim Triples toernooi, dat we vandaag, 19 augustus, speelden op onze green aan de Zomervaart.
Het was verheugend ook diverse teams uit Rotterdam en Eindhoven te mogen begroeten.
Wat werden er goede wedstrijden gespeeld, veel plezier, veel spanning, de uitslagen lagen dan ook zeer dicht bij elkaar.
Uiteindelijk konden er natuurlijk maar 3 teams de allerbeste zijn, en wel als volgt:

1e plaats – Jan en Elly Dolieslager met als gast Jan Hermus.
2e plaats – Thea en Sjaak Snel met Marijke Kas
3e plaats – Rita Schrijber, John Ros en Ron Tukker.

Bovendien hadden we voor dit toernooi een poedelprijs, maar lees uitdrukkelijk aanmoedigingsprijs beschikbaar.
Deze ging naar het team Ria en Hans de Groot met Wim Peddok uit Rotterdam. Verdienstelijk gespeeld, echter het lukte allemaal net niet, maar ja, in Rotterdam ligt geen buitenbaan…

OK Triples 2023: winnaars van de aanmoedigingsprijs

Alle genoemde spelers konden een tas met lekkernijen in ontvangst nemen, wat hogelijk werd gewaardeerd.

OK Triples 2023: alle winnaars bij elkaar

Tot slot nog even de volledige uitslag:

in Word formaat

of als PDF.

en nog enkele foto`s van Betty:

Bestuur Ons Kinnehim

ons Kinnehim australian pairs zaterdag 29 juli 2023 een groot succes

Bij goed weer, op een enkel buitje na, werd j.l. zaterdag het Ons Kinnehim Australian Pairs toernooi gespeeld met liefst 16 teams overal uit den lande.
Er werd weer gestreden op het scherp van de snede zoals dat heet, mooie wedstrijden, de uitslagen lagen dan ook dicht bijeen.
Een grote pluim verdienen onze gasten uit het land, zoals van Charlois,  Eindhoven,  Oud Beijerland, Drachten en uit Almere, per slot hebben deze spelers weinig ervaring met outdoor spelen, het was werkelijk niet te merken, ook zij wisten de jack ruimschoots te vinden.
Ingrid, die de wedstrijdleiding had, moest in de pauzes de spelers tot de orde roepen om weer te starten, er werd gezellig met elkaar gebabbeld, er kwam geen einde aan.

Al met al een prima toernooi met als winnaars,

op de derde plaats Jan Sinnema met Kees Lansu,

op de tweede plaats Rita Schrijber met Paul Klappe

en de kampioenen waren Tineke Gerritsen met Ineke Nagtegaal,

allen van Ons Kinnehim. De winnaars ontvingen een leuke cadeautas met vele versnaperingen, wat enthousiast werd ontvangen.

De gehele uitslag van het toernooi gaat hierbij:

Uitslagen OK Australian Pairs juli 2023.pdf

We kunnen terugkijken op een prima toernooi.

Het bestuur.

Tot slot nog enkele foto’s van de hand van Ingrid:

ons kinnehim pairs zaterdag 20 mei 2023, een gezellig toernooi

Vandaag werd ons eerste eigen toernooi van dit zomerseizoen gehouden, en wel het Ons Kinnehim Pairs Toernooi. 14 teams hadden zich binnen de kortste keren ingeschreven, zodat we helaas voor anderen een wachtlijst moesten hanteren, echter de ingeschreven spelers waren allen te gretig om zelf te spelen.

Onder ideale weersomstandigheden werden een drietal prachtige wedstrijden gespeeld, er werd gestreden op het scherp van de snede zoals men zegt. We hebben hele mooie acties gezien, het niveau van de spelers was dan ook zeer hoog en tot het einde toe was het enorm spannend wie er met de prijzen vandoor ging.

De drie beste teams waren dan ook als volgt: Op de derde plaats eindigde An Meyboom met Rita Zwertbroek, de tweede plaats werd opgeëist door het team Frans Poeltuyn en Els Tanis, en als eerste eindigde het echtpaar Michel en Ria Weerdenburg.

In de pauze werd er genoten van de ons bekende luxe lunch, een ieder liet het zich heerlijk smaken. Al met al een bijzonder sportieve en vooral gezellige dag, die ook juist door de spelers van andere Verenigingen enorm werd gewaardeerd.

Bijgaand treft u de fotogalerij aan van de winnaars alsook de volledige uitslag.

De volledige uitslag:

uitslagen OK Pairs 20-05-2023.pdf

Een kijkje achter de schermen, met dank aan Hans en Ria de Groot:

De foto-impressies van Ingrid:

Ons Kinnehim Pairs 2023
Ons Kinnehim Pairs 2023
Ons Kinnehim Pairs 2023
Ons Kinnehim Pairs 2023
Ons Kinnehim Pairs 2023
Ons Kinnehim Pairs 2023
planning toernooien 2023

Klik hier voor de agenda van 2023 met evenementen en toernooien van Ons Kinnehim en de NK’s

planning toernooien 2022

Klik hier voor de aangepaste agenda van 2022 met evenementen van Ons Kinnehim en de NK’s

Australian Pairs toernooi zaterdag 26 juni 2021 groot succes

Door alle coronamaatregelen heen waagden we het toch een toernooi te organiseren met alle restricties, die al op de baan tijdens het spelen prima werden opgevolgd door onze leden.

En dat toernooi vond j.l. zaterdag plaats. Gingen we uit van 12 teams, binnen no time was het volgeboekt en hebben we de deelnemerslijst uitgebreid naar 16 teams, immers met 8 speelbanen toch wel verantwoord.

Ook was het terras aangepast met extra zitplaatsen, kortom het zag er gezellig uit. Het weer was ons goed gezind, het was droog en zowaar ook het zonnetje liet zich zo nu en dan zien, kortom lekker speelweer. De wedstrijden waren van een zeer hoog niveau, er werd gespeeld op het scherp van de snede, tijdens de pauzes werd er gezellig gebabbeld en de uitgebreide lunch viel weer in zeer goede smaak.

De 3 beste teams werden verrast met een gezellig bloemetje voor in de tuin of op het balkon.
De bloemetjes gingen naar:

1. Jan en Elly Dolieslager
2. Jan Sinnema en Ida Andreas
3. Michel Weerdenburg en Maus van Tol.

Voor de volledige uitslag: klik hier.

Kortom, een dag om leuk op terug te kijken, met heel veel dank aan de vrijwilligers, die deze dag mogelijk maakten.

Bestuur Ons Kinnehim

Overige foto’s zijn te bekijken onder het menu-item Foto’s

Reactie Tineke Gerritsen:

Tja, wat zou het weer gaan doen vandaag?
Het begon niet zonnig maar voor de  start beloofde Ingrid ons de zon. Deze kwam dan ook. Het werd zelfs benauwd warm.
Voor de organisatie was de grote opkomst heel fijn. Er werd gezellig of fanatiek gebowld en uiteraard tussen de wedstrijden door gezellig gebabbeld.
De lunch was weer fantastisch verzorgd alsmede ook de bezetting achter de bar. Al met al een geslaagde dag.
Ik wil hierbij alle vrijwilligers bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.
Tineke

Verenigingsdag 2020 groot succes.

Vandaag, 25 juli 2020, hebben wij onze eerste verenigingsdag van dit seizoen gehouden. Helaas door de coronaregels was het niet mogelijk deze eerder te organiseren.
Het leek wel of de bowlsspelers en -sters hierop met smart hadden gewacht, eindelijk weer eens met elkaar wedijveren of ze het spelen nog niet hadden verleerd!
Binnen de kortste keren hadden zich 16 teams ingeschreven, onze eigen spelers en spelers, die tegenwoordig op zaterdagmorgen onze baan aandoen, en dat zijn spelers uit o.a. Oud Beijerland, Rotterdam, Drachten, Almere en Heerhugowaard.
32 spelers, verdeeld over de 8 banen, die vanaf begin juli weer bespeeld mochten worden, gingen de strijd met elkaar aan in de vorm van een Australian Pairs competitie.

Helaas, onder minder prettige weersomstandigheden werd de 1e wedstrijd gespeeld, maar daarna konden de spelers aanschuiven bij een lunch buffet, waar een ieder zich aan tegoed deed. Hierna volgden nog 2 wedstrijden van 1 1/2 uur, zodat we om half vijf de uitslag bekend konden maken en wat leuk, dat onze voorzitter Rita, ook al in de ochtend aanwezig, dit kwam doen. De gehele stand werd door Rita genoemd, echter de beste 3 teams waren als volgt: op de 3e plaats eindigde het team Elly Dolieslager en Jan Dolieslager, op de 2e plaats Els Tanis en Frans Poeltuyn en op de 1e plaats Jan Reinders en Saskia Schaft. Zij werden allen beloond met een leuke versnapering. Voor de volledige uitslag: zie hieronder.

De wedstrijdleiding was in zeer goede handen van Ingrid de Jong, die het stokje heeft overgenomen van Wouter Meyboom, die deze dag zijn assistentie nog verleende.
Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag, met een reuze fijne sfeer op en rondom de baan. Voor herhaling vatbaar!

Rita Schrijber