Australian Pairs 2020 Zomervaart

De dag van de Australian Pairs was er een die enigszins veel doorzettings-vermogen van onze spelers vereiste. Om half elf opende de voorzitter Rita Klasen de eerste wedstrijd en vanaf dat moment kregen we de ene na de andere hoosbui over ons heen. Niet geheel volgens de weersvoorspellingen. Evengoed werden de eerste en de tweede wedstrijd met tussenpozen gespeeld en bleven we binnen de tijd. Een mooi beeld wat we maar niet op de foto hebben gezet, waren de diverse kledingstukken en doekjes die her en der te drogen lagen toen de zon eindelijk doorbrak.

Ondanks de hevige buien bleef de goede sfeer in stand en toen de zon zich liet zien was alle leed geleden. De winnaars van deze dag waren: 1. Saskia Schaft en Jan Reinders; 2. Wim en Annie van Belzen; 3. Norma Duin en Dorry Houwen.

De spelers werden goed verzorgd en deden zich tegoed aan de broodjes bal en tosti’s.

Dank aan de mensen die de organisatie van deze dag verzorgden: Betty Schiltman, Rita Klasen, Wim Grillis (zorgt altijd voor een schone green), Ingrid de Jong en Tiny Welters.

Foto’s van dit evenement staan weer op de pagina Fotogalerijen.

Met vriendelijke groet,

Ingrid de Jong.