Clubdag 2020 bijzonder sfeervol.

Afgelopen zaterdag 15 augustus, hield onze club haar jaarlijkse clubdag. Vele leden hadden ingeschreven, we konden dus een flinke toeloop verwachten en dat was ook zo. Gelukkig was het wat minder warm dan de afgelopen dagen. We hadden echter geen risico gelopen en via via twee open tenten kunnen huren, die perfect aansloten aan ons gebouwtje en die heerlijke verkoeling gaven. Het leuke van zo’n clubdag is dat spelende leden van verschillende dagen elkaar troffen, het was een lekker gekakel natuurlijk onder een kopje koffie/thee met een flinke stuk taart, die er heel goed inging.

Vervolgens werd bij loting pairs gespeeld, het was verrassend wie je wel zou treffen op de baan. Leuke reacties, leuke ervaringen!
Na de 1e wedstrijd werd de verloting gehouden, onder leiding van Rita Klasen, wat fijn toch dat zij zoveel kan doen voor onze club.  Ineke Nagtegaal had op haar bekende wijze, paraplu en hoedje, alle lootjes aan de man kunnen brengen, wat een prestatie! De prijzen vielen in zeer goede smaak, de bowls werden gewonnen door Gerda Schiermeijer van de dinsdagmiddag/woensdagmorgenclub. Zij kon het bijna niet geloven en was er heel blij mee.

Vervolgens werd een 2e wedstrijd gespeeld, waarna bij een drankje weer leuke ervaringen werden uitgewisseld en het wachten was op de barbecue. Ondertussen werd de uitslag bekend gemaakt, waarbij Joy van Barneveld op de 3e plaats eindigde, Ineke Nagtegaal werd 2e en kampioen was Wim van  Belzen, zij kregen een lekkere fles wijn. Ook werd er nog een round up gespeeld met 1 bowl, die het dichtst bij de jack terecht moest komen, en die was van Frans Poeltuyn, ook beloond met een fles wijn.

De barbecue was met dit goede weer een juiste keuze, er werd niet gekeken op een sateetje of anderszins, er kon lekker gesmikkeld worden. Al met al een geslaagde clubdag, met dank aan de vele vrijwilligers en vooral Ingrid de Jong, die de wedstrijden uitstekend kon verwerken, het liep allemaal perfect.
Op naar volgend jaar!

Rita Schrijber.

De foto’s, ook van de hand van Ingrid de Jong, staan op de pagina Fotogalerijen

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder