Verslag en uitslag BC Badhoevedorp Triples op 18 februari 2020

Afgelopen dinsdag, 18 februari 2020, is het 17e Triple toernooi BC Badhoevedorp gespeeld. Met 12 teams kende het toernooi een goede opkomst. De plaatsen één, twee en drie zijn voor respectievelijk Almere BC, Badhoevedorp-1 en BC Oudenrijn. De twee teams van Ons Kinnehim kwamen helaas niet verder dan plaatsen 7 en 8.

Van Frans Poeltuin kregen we onderstaand verslag.

Er deden dit jaar 12 teams mee, iets minder dan vorig jaar, maar dit schijnt overal een trend te zijn. Namens Ons Kinnehim deden er 2 teams mee, Ons Kinnehim-1 met Marijke Kas, Miep van der Valk en Kees van Beusekom en Ons Kinnehim-2 bestaande uit Els Tanis, Wim Grillis en Frans Poeltuyn. Eigenlijk meerdere teams, want in het team van Badhoevedorp-1 speelden b.v. Ineke Nagtegaal en Elly Dolieslager mee. Wie de eindstand bestudeert ziet nog wel een stuk of tien spelers van Ons Kinnehim die onder een andere clubnaam speelden.

Het was wederom een zeer geslaagd toernooi met gezellige muziek op de achtergrond, soms overstemd door het enthousiaste gebrul van sommige deelnemers. Drie teams behaalden de volle winst, het verschil in shots vóór en tegen moest dus de beslissing brengen. Uiteindelijk werd het team van Almere de winnaar (Annie en Wim van Belzen met Paul van de Vliet) met op de 2e plaats Badhoevedorp-1 (Ineke Nagtegaal, Elly Dolieslager en Maus van Tol). Derde het team van Oudenrijn (Ria en Michel van Weerdenburg en Caroline de Graaff). Nog een eervolle vermelding voor Badhoevedorp-2 die knap gedeeld 4e werden. Zie hieronder voor de volledige eindstand.

Frans Poeltuyn (die wel eens beter gespeeld heeft)

Klik hier voor de volledige uitslag.

De winnende teams van het 17e BC Badhoevedorp Triples toernooi