Triple Toernooi Smallingerland te Drachten dinsdag 18 februari j.l. groot succes

Eén team van Ons Kinnehim, t.w. Jan Dolieslager, Betty Schiltman en Rita Schrijber had zich ingeschreven voor het tripletoernooi van Smallingerland te Drachten.
Waarom zo ver vraag je je af. Immers, leden van deze vereniging, helaas geen lid van de NIOBB, komen wel de gehele zomer onze toernooien aan de Zomervaart bezoeken. het leek ons dan ook niet meer dan fatsoenlijk dat ook wij ons van ons beste kant lieten zien.
Na een rit van bijna 2 uur aangekomen in Drachten, een mooi sporthal, 5 banen lagen er prima bij. Wat een gezellige ontvangst hadden we, wat een prima sfeer was daar! 20 teams hadden zich ingeschreven.
Na 2 gewonnen wedstrijden verzeilden we in de finalepoule, dus op naar deze belangrijke wedstrijd. Helaas, in deze wedstrijd, tegen het 1e team van Renkum moesten wij het onderspit delven, en verloren we weliswaar met geringe cijfers, waardoor we naar de 4e plaats zakten.
Het geheel werd afgesloten bij de chinees om de hoek, met plm. 30 man hadden we daar een prima verzorgd buffet (wel voor eigen rekening hoor, maar dat deert niet), de gezelligheid was wel meegenomen uit de sporthal.

Complimenten voor de organisatie, Henne, Marga en Cees, een werkelijk fantastisch georganiseerde dag. We hadden er graag de lange rit voor over.

Groeten,
Rita Schrijber.

PS. Binnenkort komen ook de foto’s van dit toernooi beschikbaar bij de fotogalerijen.

Klik hieronder voor
de volledige uitslag
of het score-overzicht van Ons Kinnehim.

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder