Archief-Toernooien

Test

Triptych toernooi 2019

28 en 29 april 2019

Het Triptych toernooi 2019 is weer voorbij. Het weer was dit keer wat wisselvallig maar de stemming zat er in en we kunnen terugkijken op een geslaagd en gezellig toernooi. Hierbij de eindstand van beide dagen:
Uitslagen Triptych april 2019

De winnaars van de Triptych mixed pairs 2019
De winnaars van de Triptych mixed pairs 2019

16e Badhoevedorptoernooi succes voor Ons Kinnehimspelers.

19 februari 2019

Dinsdag werd voor de 16e keer het gezellige Badhoevedorps Tripletoernooi gespeeld. Altijd weer een leuk vooruitzicht daar te spelen, de gezelligheid, de heerlijke muziek, passend bij onze leeftijd en de verwelkoming met een heerlijk kopje koffie/thee met koek.
Liefst 16 teams namen deel, verdeeld over 2 poules. Van onze vereniging deden officieel 2 teams mee (andere leden hadden via hun 2e vereniging ingeschreven, t.w. Ineke Nagtegaal, Ellie Dolieslager, Miep v.d. Valk en Marijke Kas)
Een team met Els Tanis, Wim Grillis en Frans Poeltuyn en een team met Betty Schiltman, Rita Schrijber en Jan Kulk speelden onder de Kinnehimvlag.
Helaas moest Jan Kulk de dag van spelen om 7.30 uur afbellen vanwege ziekte van zijn vrouw. Betty in allerijl de organisatie gebeld, gelukkig was Ab Aaldertsz bereid met ons mee te spelen.
En dat pakte goed uit! We waren een drie-eenheid, wat resulteerde in het feit, dat dit team op de 1e plaats eindigde.
De 2e plek werd ingenomen door een team uit Almere o.l.v. Kees v. Beusekom, op de 3 plaats eindigde het team van Haarlem Bowls met Norma Duin, Dorry Houwen en Mary Scheenaert.
Nogmaals, een gezellig toernooi met leuke wedstrijden. Hulde aan de organisatie!