Zomer Competities beëindigd.

Zomercompetities beëindigd met 3  glansrijke winnaars.

Afgelopen week zijn de zomercompetities op onze baan op de Zomervaart beëindigd. Deze werden gespeeld op maandagmorgen, dinsdagmiddag en donderdagmorgen.

De maandagmorgencompetitie kwam op naam van Ineke Nagtegaal, de dinsdagmiddagcompetitie kwam Els Tanis toe en de donderdagmorgen competitie, die het meest spannend was op het einde, werd gewonnen door Wim Grillis. Zij kregen een heerlijke alcoholische versnapering voor hun behaalde resultaten.

De eindstand is reeds vermeld op de site.

 

We blijven doorspelen.

Hiermee is het spelen op onze green aan de Zomervaart zeker niet ten einde. We speelden al extra op de zaterdagmorgen en deze werd door vele spelers uit den lande bezocht.

We gaan hiermee door, zoals al aangekondigd op de baan, we blijven doorspelen en wel op maandagmorgen, woensdagmorgen en zaterdagmorgen vanaf 10.30 uur.

Een ieder kan komen, en laten we dat ook doen! Sporten in de buitenlucht wordt van harte aanbevolen door de bond alsook door het NOC*NSF en met de aangepaste regels, ook na de op j.l. dinsdag aangekondigde partiële lockdown kunnen we blijven spelen, singles, pairs en Australian pairs. De baan is hierop aangepast.

We hopen op een flinke opkomst, de kantine blijft gesloten, maar in ieder geval is er “koffie to go”.

Bestuur Ons Kinnehim

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder