Haarlems Sportgala in de Gravenzaal.

Dinsdagavond werd in de Gravenzaal van het Stadhuis het jaarlijkse sportgala gehouden. Zoals bekend was Ineke Nagtegaal van onze club genomineerd voor sportvrouw van het jaar. Als bestuur konden we daardoor ook dit gala bijwonen, tevens kon Ineke 3 genodigden meenemen.

In een uiterst fraai versierde Gravenzaal in Kerstsfeer kregen we een bijzonder leuk programma voorgeschoteld. Onder leiding van Alex Nelissen, ons bekend van de Haarlemse Honkbalweek, wat hij in zijn openingswoord ook memoreerde, wist hij de onderdelen van alle genoemde sportactiviteiten op bijzonder leuke wijze aan elkaar te praten.

Ons interesseerde natuurlijk het onderdeel Sportvrouw van het Jaar. Een mooie aankondiging met dito foto viel Ineke te beurt, het werd spannend, echter de jury heeft anders beslist. Ineke werd het niet, een leuke jonge badmintonspeelster van Duinwijk ging met de eer strijken.
Echter, bowls stond wel in de publiciteit. Al met al een geslaagde avond, hulde voor de organisatie, Sportsupport in samenwerking met de Gemeente Haarlem.

Rita Schrijber.

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder