Jubileumdag zaterdag 27 augustus j.l. een mooie dag.

Vele leden hadden zich ingeschreven voor onze jubileumdag j.l. zaterdag. Immers, door de covid perikelen was het er niet van gekomen ons 30-jarig bestaan te vieren.

De leden werden welkom geheten door onze voorzitter, Ingrid de Jong, met een gezellig openingswoord, waarbij zij ook alle vrijwilligers  bedankte die deze dag mogelijk hadden gemaakt.

Onder zeer prettige weersomstandigheden, zon en wolken wisselden elkaar af, kon na de koffie/thee en gebak worden gestart met variabowls. Een zestal behendigheidsoefeningen stond op het programma, op elke baan werd met een aantal spelers gestreden om het hoogste aantal punten. Het viel niet mee de controle over je bowls te houden, maar in het algemeen werd het er goed vanaf gebracht. De vele reacties waren zeer positief, men vond het leuk!

Ineke Nagtegaal scoorde de meeste punten, zij werd beloond met een lekker flesje wijn.

Na deze ronde kon men nog vrij spelen, extra oefenen of wat je ook wilde. Maar velen konden elkaar vinden op het terras en met een lekker drankje werd er flink bijgepraat, in afwachting van het buffet. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Het was dan ook zeer smaakvol en er was voor  elke wat wils.

Hierna nam Ingrid als voorzitter het woord om te memoreren hoe de vereniging was ontstaan, gevolgd door de aanleg van onze fantastische baan. Hiervoor werd Gerard van Leuven in het zonnetje gezet, immers aan zijn inzet en bemoeienissen met de Gemeente Haarlem hebben we te danken dat we op deze locatie een bloeiende vereniging hebben. Hiervoor kreeg hij een groots dankwoord, gelardeerd met een alcoholische versnapering, wat door Gerard en zijn vrouw Ineke hogelijk werd gewaardeerd.

Het bestuur werd volledig verrast door een toespraak van Annie Meyboom namens de leden en bedankte het bestuur voor hun inzet deze dag mogelijk te maken. De vier meiden werden verrast met een prachtig boeket bloemen.

Al met al een dag om met genoegen op terug te kijken.

 

 

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder