Uitnodiging Atlantic Senior Championship 2023

Beste leden en geïnteresseerden, van het NIOBB hebben we informatie gekregen over een nieuw op te zetten toernooi op Cyprus. Bijgaand een kort bericht van Jan Reinders en een link naar de uitnodiging cq intentieverklaring.

Beste allen,

In de bijlage tref je informatie aan van de Atlantic Senior Championship 2023 in Cyprus. Het gaat om een intentieverklaring voor deelname. Ik heb tevens een google-vertaling toegevoegd aan het document.

Mocht je plannen hebben om met een fours team mee te willen doen, dan hoor ik dat graag. Mocht ik geen reactie ontvangen dan ga ik er vanuit dat je geen belangstelling hebt.

Lees goed wat de kosten zijn. Alle prijzen zijn per persoon, dus ook voor de kamers voor twee personen.

Jan Reinders

De bijlage inclusief Google-vertaling