Een mooie start van het nieuwe jaar

Een mooie start van het nieuwe jaar!

Vandaag, maandag 3 januari in het nieuwe jaar 2022 was de baan gelukkig weer open, “gelukkig”, dat hoorden we van de 20 spelers, die op deze zonnige dag er weer zin in hadden een balletje te rollen. En dat lukte velen na de feestdagenstop wonderwel, hoewel er natuurlijk winnaars en verliezers waren. Deze laatsten rouwden er niet om. Het was gezellig elkaar weer te zien. en met elkaar weer te spelen.

Bij de koffie en thee konden wij ons tegoed doen aan de oliebollen en appelflappen, let wel, home made door Paul Klappe gemaakt als vakkundig horecaman en door Rita, als amateur. Maar het oordeel van de spelers over deze lekkernij was voor beiden lovend, een enkeling nam wat nog overbleef mee naar huis, en zeker Frans Poeltuyn, die had zijn voorraadbakje paraat!

Kortom, een goede start van het nieuwe jaar met een flink aantal spelers en met goed weer. Laten we hopen dat de weergoden ons de komende tijd goed gezind blijven.

Het Bestuur.

De eerste speeldag van 2022 nr1
De eerste speeldag van 2022 nr2
De eerste speeldag van 2022 nr3

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder