Nieuwe Corona maatregelen per 6-11-2021

3 november 2021

Beste leden,

Het Corona gevaar is nog niet geweken, dat blijkt wel uit de dagelijks snel oplopende aantal besmettingen.

Na de persconferentie van dinsdag 2 november jl. ziet het bestuur zich weer genoodzaakt een paar maatregelen in te voeren om de veiligheid en  gezondheid van al onze leden te kunnen waarborgen.

Omdat we nog doorgaan met spelen, gelden vanaf zaterdag 6 november a.s. de volgende maatregelen. Naast het verplichte mondkapje (binnen) en de 1,5 meter afstand willen wij u vragen om een bewijs van vaccinaties of een papieren QR-code mee te nemen, dan wel de registratie op uw mobiele telefoon. Vervolgens wordt dit geregistreerd door de aanwezige bestuursleden, zodat het bewijs maar een keer getoond hoeft te worden.

Aan degenen die niet zijn gevaccineerd willen wij, met alle respect, het dringend verzoek doen thuis te blijven totdat ook deze situatie weer voorbij is en het groene licht wordt gegeven door de overheid. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Met dank voor uw medewerking,

met vriendelijke groet

Het bestuur van Ons Kinnehim

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder