Clubdag zaterdag 17 juli ook een echte clubdag!

J.l. zaterdag hebben we als Ons Kinnehim onze jaarlijkse clubdag gehouden aan de Zomervaart.

Een record aantal leden hadden zich ingeschreven en met de goede weersvooruitzichten hadden we er alle vertrouwen in dat het een geslaagde dag moest worden, en dat werd het ook!

De terrassen waren aangepast voor de vele leden, aangepast in de covidstand, de parasols deden goede dienst, want wat troffen wij het met het weer! Een zonovergoten dag zonder één spatje.

Bij binnenkomst werd er al gezellig aangeschoven en werden de laatste nieuwtjes uitgewisseld. Vervolgens werden door loting 2 wedstrijden Australian Pairs gespeeld, je wist dus niet tegen en met wie je ging spelen, hilarisch en met veel humor werd er gespeeld op het scherp van de snede.

Uiteindelijk werden  de 3 beste spelers , t.w. Tineke Gerritsen, Michel Weerdenburg en Wim v. Belzen beloond met een heerlijke fles wijn.

Ook voor de loterij was er grote belangstelling, Ineke was binnen de kortste keren door haar 50 envelopjes met lootjes heen, er was dan ook voor een hele aantrekkelijke prijzentafel gezorgd.

In de pauze werd Michel Weerdenburg nog in het zonnetje gezet als Nederlands Kampioen Fours, welke hij speelde met Maus v. Tol (die vandaag helaas verhinderd was)  en de 2 heren genaamd Frans uit regio Zuiden.

Ook werden de dames van de kascommissie,  Tineke Gerritsen en Caroline de Graaff, beloond met een bloemetje vanwege hun goede werk.

De dag werd afgesloten met een gecombineerd buffet, wat bij een ieder in zeer goede smaak viel.

Al met al een zeer geslaagde dag met dank aan alle vrijwilligers.

Een dag  die zeker op de agenda blijft staan.

 

Bestuur Ons Kinnehim

Hieronder enkele foto’s van de happening, meer zijn te vinden op de pagina Fotogalerijen.

Loten te koop: wie maakt mij los?
De loterij: heb ik dat nummer?
Opscheppen onder toeziend oog van Rita