Clubdag Ons Kinnehim 2019

Afgelopen zaterdag, 17 augustus hebben we weer onze jaarlijkse club-dag gehouden. Ondanks alle sombere voorspellingen hebben we prachtig weer gehad. Geen plensbuien of andere narigheid maar gewoon zon! Precies wat nodig was voor een geslaagde clubdag. En een goede stemming onder de deelnemers uiteraard. Na de ontvangst met koffie en gebak begonnen zo’n 26 deelnemers aan de eerste ronde van de bowlswedstrijd. Na een klein uur spelen volgde de traditionele tombola, met als hoofdprijs een set bowls die gewonnen werd door Marian Koster. En weer door met de tweede speelronde.  Nog steeds in een goede sfeer en nog steeds met mooi weer. Tot slot kon eenieder nog een poging wagen om een fles wijn te winnen door tijdens een massaworp de bowl zo dicht mogelijk bij de jack te laten eindigen. Willem van Barneveld ging er als winnaar met de fles wijn vandoor..
Na al deze activiteiten werd het tijd voor het eten. Daarvoor kregen we bezoek van de Niederemmeler Feuerwehr die een Chinees buffet kwam afleveren. Genoeg en lekker eten, hoewel een enkeling de sambal wat verkeerd inschatte. Ook de prijswinnaars van de wedstrijd werden bekend gemaakt. Tot teleurstelling van de voorzitter kwamen de dames dit jaar niet verder dan een vierde plaats voor Truus Bakker. De uiteindelijke winnaar bleek Jan van Eijck te zijn, gevolgd door Willem van Barneveld op plaats twee en Frans Poeltuyn op drie!
Al met al kunnen we alweer terug kijken op een geslaagde club-dag: mooi weer, goede sfeer en veel plezier.

Vanaf deze plaats bedanken we dan ook graag de organisatie van deze dag,  het bestuur en de vrijwilligers voor hun inzet!

Hier alvast een impressie van de club-dag:

Meer foto’s zijn te vinden op de pagina Fotogalerijen.