NK Mixed Singles indoor 2023 in Breda afgelopen weekend gespeeld.

Afgelopen weekend, 11 en 12 september, is in Breda het NK Mixed Singles 2023 gespeeld. Een aardig aantal spelers van onze club had zich hiervoor ingeschreven, t.w. Caroline de Graaff, Thea en Sjaak Snel, Jan Dolieslager, Wim van Belzen, Maus van Tol, Frank de Vries, Marijke Kas en Michel Perret.

Er werden mooie wedstrijden gespeeld, maar uiteindelijk stonden in de finalepoule  Caroline, Jan, Wim en Maus , die het moesten opnemen tegen Cees Egelie, Saskia Schaft, Wil van der Laken en Frans Roberts.

8 Mooie wedstrijden, vaak werd het resultaat beslist in het laatste end. Maus en Saskia Schaft haalden uiteindelijk de finale, deze wedstrijd was van een hoog niveau, waarbij middels een tiebreak Maus de winnaar werd en Nederlands kampioen.

Hierbij de felicitaties van Ons Kinnehim.