Inschrijven NK Triples Outdoor te Enschede

Van de NIOBB hebben we bericht ontvangen omtrent de inschrijving voor het NK Triples Outdoor.

Het NK Triples Outdoor 2020 vindt plaats op 9 en 10 mei in Enschede. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 27 maart, maar alleen via de site van de NIOBB. Ga hiervoor naar www.bowlsnederland.nl, klik op Inschrijven NK´s en klik op Hier (rechterkolom) in de rij van het NK Triples Outdoor.

Let op: door een foutje bij de NIOBB zal de inschrijving pas in de week van 18 t/m 22 maart open gaan!

Voor de inschrijving geldt: is de inschrijving goed gegaan, dan krijg je meteen een email met een bevestiging van de inschrijving. Krijg je geen email, neem dan contact op met het bondsbureau (admin@bowlsnederland.nl) en/of de TC (tc@bowlsnederland.nl).

Extra informatie:
Speellocatie
De bowlsgreen van de Enschedese Bowls Vereniging
Geessinkweg 148a
7544 RB Enschede

Speeldata:
Voorronde: 9 mei 2020
Finale: 10 mei 2020
Bij te weinig aanmeldingen wordt de finale al op zaterdag gespeeld en vervalt de zondag.