Inschrijven NK Pairs Indoor (Almere) en NK Triples Indoor (Renkum)

Van de NIOBB hebben we bericht ontvangen omtrent de inschrijving voor het NK Pairs en het NK Triples.

Het NK Pairs Indoor 2020 vindt plaats op 14 en 15 maart in Almere. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 31 januari, maar alleen via de site van de NIOBB. Ga hiervoor naar www.bowlsnederland.nl, klik op Inschrijven NK´s en klik op Hier (rechterkolom) in de rij van het NK Pairs Indoor.

Het NK Triples Indoor 2020 wordt op 18 en 19 april gehouden in samenwerking met de Renkumse Bowlsclub De Jack. Inschrijven is mogelijk tot en met 6 maart, ook weer alleen via de NIOBB-website. Ga hiervoor naar www.bowlsnederland.nl, klik op Inschrijven NK´s en klik op Hier (rechterkolom) in de rij van NK Triples Indoor.

Voor beide inschrijvingen geldt: is de inschrijving goed gegaan, dan krijg je meteen een email met een bevestiging van de inschrijving. Krijg je geen email, neem dan contact op met het bondsbureau (admin@bowlsnederland.nl) en/of de TC (tc@bowlsnederland.nl).

Ontdek meer van Ons Kinnehim

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder