EK Guernsey 2019: speeldag 3 (mixed pairs)

Deze dag, speeldag 3, stond in het teken van de mixed fours. De Nederlanders startten tegen Zwitserland; je zou denken een makkie, niets was minder waar.
De Zwitsers speelden uitstekend en wisten ons team steeds af te troeven, dus wedstrijd verloren ondanks het droge weer, wel met veel wind.

Wedstrijd 2 was tegen Ierland, een geduchte tegenstander door de jaren heen. Toch gaven de Nederlanders goed partij, het was een goede wedstrijd, echter
de skip van Ierland wist iedere keer weer onze hoop teniet te doen door zijn bowl goed te plaatsen. Helaas, de wedstrijd verloren met 11-3 en 10-3.

In wedstrijd 3 kwam het Nederlands team Cyprus tegen, ook deze wedstrijd loog er niet om: de 1e set werd gewonnen met 5-3 en in de 2e set was de stand bij het laatste end 4 tegen 6. Nederland had dus 3 punten nodig om te winnen, ze lagen met 2 bowls bij de jack, dus hadden ze nog 1 punt nodig om de winst binnen te slepen.
Guurtje deed wat van haar verwacht werd, zij plaatste de winnende 3e bowl perfect, 2e set gewonnen met 7-6, dus wedstrijd gewonnen!

Dat was het weer, tot morgen.